Post by outreroundtiso on Mar 4, 2022 19:29:32 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira beskonačne novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Block Master for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
zapravo je jako cool. ali pokušao sam preuzeti paket tekstura i kada sam ga koristio, moj minecraft je postao crn i vratio se na početnu stranicu mog uređaja, popravite paket tekstura kako bih mogao igrati svoju minecraft igru (paket tekstura je bio prekrasan, popravite ga za mene )
Ovo je tako jednostavno za korištenje i moji prijatelji me uvijek zadirkuju da sada imamo novi lik koji imam i zbog ove aplikacije
Block Master for Minecraft PE મનોરંજન rbp
Svaki put kad instaliram zgradu, veliki komad se izrezuje sve do temelja, molim popravi ovo
sjajna aplikacija
Podrška za uvoz modula Block Launcher, morate instalirati pokretač za MCPE verzije 0.15.10 i novije verzije. - Podrška za uvoz modova za Minecraft Master.
Svi dodaci su sjajni, ali tjeraju vas da plaćate novac mi smo samo klinci svi ljudi koji preuzimaju ovo su klinci jer samo dijete igra minecraft 71,9 % klinaca igra ovo nemamo novca ok
Ne radi, reproducira dodavanje, ali preuzimanje ne počinje, onda postoji još jedan problem koji kaže da provjerite internetsku vezu, unatoč tome što je moja internetska veza savršena.
Ova je aplikacija bila nevjerojatna, ali nakon ažuriranja više nije tako nevjerojatna
Ne preuzimajte ovo, to je gubljenje vremena, sranje, nije igra koju možete igrati
OVA APLIKACIJA JE JAKO DOBRA! Toliko volim ovu aplikaciju, čini moj minecraft estetskijim, volim karte i zgrade koje možete preuzeti iz ove aplikacije, stvarno mi se sviđa ova aplikacija jer ima sve što mi treba, kao što su shaderi, paket tekstura, karte, skinovi i dodatak. Puno vam hvala za programera koji je napravio ovu aplikaciju. Samo tako nastavi!
Ova je aplikacija dobra za mcpe, ali nije imala više modova zadnjih tjedana, samo je ista stara kao bruh, dodajte nove molim.
マスター for Minecraft PE エンタメ lvmm
Pa... Ova mi je aplikacija stvarno od pomoći. Postalo je dosadno plsirati minecraft bez ikakvih dodataka i zato sam preuzeo ovu aplikaciju u potrazi za zabavnijim stvarima za raditi sa svojim svijetom, a dodaci i paketi tekstura koje sam preuzeo privukli su pažnju mojih prijatelja pitajući me gdje sam ih nabavio. I naravno, preporučio sam im ovu aplikaciju. Ova je aplikacija vrlo korisna u potrazi za uzbudljivijim i uzbudljivijim iskustvima s minecraftom. Volim to!!
radi vrlo dobro, dobri modovi, lako razumljivi i vrlo malo oglasa koji se pojavljuju.
Što se dogodilo sa starim mcpeom. Stari je najbolji ima modove i prozor kad igraš minecraft. Ažuriranje su najgore stvari koje igru čine ružnom
Modovi nisu radili kod mene, samo je napravio pola preuzimanja, nadam se da će se ovo uskoro popraviti pa ga mogu ocijeniti s 4 ili 5 zvjezdica
Buuuuu
Pa ono dobra je
Block Master for Minecraft PE Διασκέδαση wuft
Tako dobro, ali zašto dvije zvjezdice?? Jer ovaj mod ne radi. Stvarno mi se sviđa mod dok ne pogledam video samo za novčić da otključam mod, ali što si mi napravio?? Uzeo si mi sav novčić i dao mi najgori mod ikad. U početku znam da će biti najbolje, ali na kraju si mi to učinio. Vaša aplikacija je najgora ikad na svijetu.. Nemojte preuzimati ovu aplikaciju ako ne želite da se to dogodi i vama..
Svaki put kada pokušam instalirati dodatak/zgradu/mape/teksture, šalje mi neželjene oglase. Također mi šalje neželjene oglase ako pokušam vidjeti informacije o dodatku/zgradi/karti/teksturama. Morate ovo zaustaviti!
Ludo je vidjeti da sam ovih godina deinstalirao i instalirao ovu aplikaciju, obožavam ovu aplikaciju! Razlog zašto sam mu dao četiri je taj što sam iskusio puno bugova. Nadamo se da će ovi specifični "Bugovi" biti zakrpljeni za nekoliko tjedana/mjeseci. Ali sveukupno ova aplikacija je super.
očekivao sam više, ali zašto moji modovi ne rade??? skinuo sam ga i još uvijek ne radi?? prije prošle godine savršeno je radio, ali sada je nekako beskorisno popravljati vaše dodatke ne mogu vjerovati da sam potrošio svoje podatke na ovo i nemojte ga preuzimati ako ne želite beskorisnu aplikaciju
School of Dragons Rollespill tzn
neko vrijeme ne radi, ali čini vrlo veliki dvorac
BiTi VOD APK Download 2022 - Free - 9Apps
Ljuti me karta, sjemenke i dodaci koji nisu radili, a još jedna poveznica na glas kako da je se riješim kada igram online igrice uvijek se pojavi, a zatim deinstaliram e jer uvijek kaže pogreška preuzimanja, ali uvijek je tu, pomozite. riješi se toga
Ovo je nešto najbolje pet zvjezda 💙💙💙
Najbolji buling za Minecraft i zračnu luku 😂😂😂😂😂
Kada sam instalirao dodatak, nije se čak činilo da je prikazana slika koju ne mogu ni aktivirati. Jer imam 1.14.1 verziju mcpea pa je malo komplicirano.
Užasno je zastarjela, a moja verzija minecrafta je ažurnija od svih predstavljenih paketa tekstura.
[UI][upozorenje]-Očekivana varijabla nije pronađena u stablu predaka: '$scoreboards_feature_disabled' [Effects][error]-particles/egg_splat_particle.json | ParticleEffect::_extractComponents | minecraft:particle_motion_collision | ParticleMotionCollisionComponent | polumjer_sudara | obavezno polje ne postoji [Molang][error]-Error: neobrađen zahtjev za nepoznatu varijablu 'variable.cloud_lifetime' [Molang][error]-Error: neobrađen zahtjev za nepoznatu varijablu 'variable.cloud_lifetime' [Molang][err
Dajem 3 zvjezdice jer ima toliko oglasa i kada pokušam instalirati mapu u crafting i bulding, piše da to možete učiniti samo u minecraft pe i moj prijatelj ima mapu sve ove aplikacije u craftingu i buldingu, ali zašto ja mogu instalirati to
Ima puno oglasa, ali ova aplikacija je dobra
Sviđa mi se ova aplikacija jer ima mogućnosti koje možete odabrati koje želite staviti u svoj Minecraft svijet. svatko bi trebao preuzeti ovu aplikaciju jer radi jako dobro i ne treba puno vremena da se bilo što učita.
Načini u ovoj aplikaciji rade, ali ne onako kako očekujete. Načini ne dodaju nikakve nove stavke, samo mijenjaju izgled/teksturu te stavke i ništa drugo. Beskorisno je i dosadno. Može biti zabavno nekoliko dana, ali uglavnom je beskorisna aplikacija .!!!!!!!!!!!!!!!!❌❌ . [[[[Protraćio sam vrijeme na ovu aplikaciju, ne biste trebali.]]]]
Što je najgore, nemojte reći da sam u krivu. Ne mogu instalirati svaki dodatak čak i na mojim podacima. Napisat ću ovu ocjenu 1 ako ovo ne popravite🙄🙄🙄🙄😠😠😠😠😠😠
preuzimanje Master Crafts for Minecraft PE od Craftofortress apk ...
Ova se aplikacija uvijek učitava i uvijek piše da nema internetske veze, spojen sam na internet i potpuno je signaliziran, molimo vas da smanjite učitavanje i mrežnu vezu i dat ću ovome 5 zvjezdica
Upravo sam odabrao skin i ušao u minecraft, ali nije uspio! najgora aplikacija!
Dobar je, sviđa mi se, ali zašto je 3 zvjezdice jer je kao oh, moj super cool skin, pusti me da probam, ali onda se ništa nije dogodilo, čekao sam nekoliko sati i ništa nisam dobio u jednom danu tako dosadno, a drugi je toliko oglasa svaki klik reklame su kratke 5 sekundi, ali mnogo 👍👍👍😢😢
NAJBOLJA APLIKACIJA IKAD!!! Postoji tako širok izbor i sve ima kvalitetu 10/10. Također, NEMA OGLASA!!! Sve radi tako glatko i aplikacijom je lako navigirati
Niti jedan od ovih modova ne radi, pokušao sam i svaki put kad vidim dobar mod paket ili dodatak na dnu kaže izvješće (ne radi) To je sve što vidim.
Svi modovi rade jako dobro nek svako instalira ko ima mincraft😎😎😎😎😁😁😁
Block Master for Minecraft PE Underholdning onpq
Volim ga jer ima sve 😍😍😍😍😍😍😍😍
Kada sam izabrao kartu, onda je to ravan svijet ili u praznini!!!!
NEVJEROJATNO!! APSOLUTNO NEVEROVATNO!! Prošlo je 20 minuta i apsolutno mi se sviđa!! Ima toliko stvari koje možete staviti na vas Minecraft, a on se preuzima u trenu!! Zgrade rade kao šarm, a skinovi automatski čine novi 'paket' ako ih dodate u Minecraft umjesto u svoju galeriju! Dajem sve zvjezdice!!!
ovo je sasvim cool😎, zašto četiri zvjezdice? jer sam imao problema. ostali dodaci neće raditi 😬, nekim zgradama nedostaju dijelovi i mobovi se ne miču!😞 neke teksture rade dobro. ali zbog drugih se igra ruši. ali ipak, najbolja 😎🤟 (mislim da bi trebala preuzeti aplikaciju🤠🧙)
Sve radi osim za zbroj modova