Post by outreroundtiso on Mar 4, 2022 19:38:37 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Call of Antia: Match 3 RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Call of Antia: Match 3 RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Call of Antia: Match 3 RPG 2022 version ▞▞▞
Fakt super nejlepší hra 👍👍👍
Hra je celkově skvělá. Dobré umění, slušná strategie, dobrý hloubkový systém pro více způsobů, jak se zapojit a rozhýbat se. Jednou z hlavních chyb je energetický systém. Náklady na energii jsou dostačující k tomu, aby se ze skvělé hry stala v nejlepším případě dobrá hra nebo aby se každých pár hodin stala dobrá hra. To nebo to bylo navrženo jako chytit peníze, protože ve skutečnosti nejsou žádné reklamy. Balíčky za velmi rozumnou cenu celkově s několika trochu nepřiměřenými se současným energetickým systémem. Možná členský poplatek 3-5 $ měsíčně s neomezenou energií?
Call of Antia: Match 3 RPG பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் casj
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie tjsg
Dobrá hra. Spousta způsobů, jak získat hrdiny a zásoby. Těžko se dostat na úroveň 10. Měl jsem problémy, ale nejsem si jistý, jestli to byla poslední aktualizace nebo můj telefon. Vše funguje dobře.
Hra je docela skvělá. Text však nemusí vždy odpovídat dialogu.
Změněno na 1 hvězdičku. Po 2 týdnech hraní se ukázalo, že se hra aktivně snaží bránit postupu a motivovat k placení za kvalitní týmy hrdinů, které stojí až 300 eur, pokud budete mít štěstí. Celý systém monetizace, pvp a škálování síly hrdinů je vykořisťovatelský a levný. Je navržen tak, aby vás dráždil silnějšími hrdiny a nutil vás platit obrovské částky za 5hvězdičkové hrdiny. Všichni 2hvězdičkoví a většina 3hvězdičkových hrdinů jsou k ničemu a nemají využití mimo expedice.
Zdá se, že vždy hraje na dohánění. Milujte kampaně a hádanky. Zdá se, že když jdete proti ostatním hráčům, vaše zásahy se nikdy nevyrovnají tomu, co dělají soupeři. Postavy s těžkou úrovní, které nemáte dost ze skutečných vítězných bitev, když ve skutečnosti dostanete příležitost vyhrát zatracenou bitvu. Hraji denně a stále za každým v úrovni a síle. Myslím, že pokud máte peníze na rozhazování, pravděpodobně by to byla slušná hra, ale pokud se nezaseknete, nebudete každý den klesat dále n dále za všemi ostatními
Call of Antia: Match 3 RPG રોલ પ્લેઇંગ kyp
hratelne..
zábavné poutavé, udrží mou pozornost, co víc si ve hře můžete přát
Grafika je nádherná! Miluji všechny postavy a hratelnost je příjemná. Bohužel, čím dále se do hry dostávám, ten požitek mi ubírá neustálá připojující se ikona, která se neustále zobrazuje a je tak špatná, že už ani nemůžu hrát. Odinstaloval bych a znovu nainstaloval, ale pak bude veškerý pokrok, kterého jsem dosáhl, pryč. Moje připojení v mém domě je v pořádku. Opravte to prosím, ať si toto úžasné RPG mohu i nadále užívat!
Takže po 3 dnech, kdy jste se nepřihlásili, pokud jste založili „alianci“ (jejich verze cechu nebo klanu), jednoduše předají vedení nějakému náhodnému členovi. Možná někdo, koho vůbec neznáš. Bez ohledu na mnoho důvodů, proč se někdo nemůže přihlásit. Dovolená, hospitalizována kvůli COVID, ztracené nebo odcizené zařízení. Na tom nezáleží. Takže pokud uděláte Alianci, aby si vybrala něco slabého a nesmyslného. Neplýtvejte dobrými jmény v této odpadní hře.
Vlastně docela zábavná hra. Ale také zcela ve vaší tváři se všemi různými IAP. Kdyby to nebylo tak do očí bijící, možná bych měl chuť utratit nějaké peníze. Ale odmítám z principu cokoliv utrácet kvůli dravosti hry.
hra je opravdu zábavná. Ve hře vidím velký potenciál. ale tato hra potřebuje hodně práce, pokud do ní hodlám investovat svůj čas. zbavit se funkce auto a zbavit se tutoriálů. Rád cítím pohlcující zážitek, než od této hry mohu očekávat. prostředí je trochu nevýrazné, ale ok. hudba je pěkná. hlasové hraní není špatné. Budu hrát dál, protože mě to vlastně baví.
zábava zábava! skvělý příběh a dějová hádanka je na můj vkus trochu snadná, ale zabiják dobrého času.
Zatial pohoda Pribeh,tnena pristupu aj rychle suboje. V pohode.Pokračujte v praxi.. Super!
Obvykle si své problémy nechávám pro sebe, ale když vám hra v určitém okamžiku jednoduše zablokuje způsob, jak v ní pokračovat, i když to bude trvat déle, pokud nezaplatíte skutečné peníze, losuji právě zde linie. Platím tuto hru už 4 týdny, dosáhl jsem úrovně 10, jen abych zjistil, že bez těžké hotovosti nemohu pokračovat v kampani kvůli prohře s příšerami, abych porazil příšery, potřebuji relikvie a najít relikvie? Že jo! Pouze pokud budete pokračovat v kampani! Prostě to přeskočte.Je to dobře udělaná hra a je zábavná na pár hodin... pak narazíte na stěnu výdrže a všechno, na co kliknete, po vás chce, abyste si něco koupili. Je extrémně p2w. Nevadí mi utrácet, ale tahle hra za to nestojí. Dobrá hra hrozný systém výdrže. Smutné, protože příběh je dobrý, hratelnost plynulá, grafika dobře udělaná, hudba solidní, efekty skvělé, vše zničené chamtivostí.
Zatím je to mnohem vylepšená verze match 3 k E&P, se kterou jsem začínal. Po letech hraní a ignorování požadavků na vylepšení komunity si myslím, že Call of Antia může být prozatím novým domovem. Čas ukáže, jak vývojáři hru rozšíří. Zatím je to nejlepší zápas 3, který jsem hrál. Neztrácejte velké peníze, dokud vývojáři neukážou, že to dělají pro komunitu a duši hry.
zatím ok
Zatím ji hodnotím 4 hvězdičkami, protože jsem teprve začal, ale zatím je tato hra opravdu skvělá. Líbí se mi příběh i to, jak k sobě fáze a příběh plynule splývají a příběh zatím není zdlouhavý, takže místo přeskakování to celé sleduji. Teď jen doufám, že se hra nestane příšerně závislou na mikrotransakcích, nevadí mi utrácet peníze za hry, dokud je to proto, že chci, ne proto, že mě k tomu hra tlačí.
Hraji pravidelně každý den. Když nechcete investovat peníze, postup je velmi pomalý. Hra začíná nudit. Zaplať za výhru... Ne, ahoj
Grafika je dobrá, vyprávění je dobré, bojový mechanismus je podle mě až příliš přecpaný, ale abych byl spravedlivý, cena uvítacího balíčku je dobrá.
Další p2w gatcha hra. Tahle dělá skvělou práci, když vás vysává tím, že vám během prvních 3 dnů dá spoustu předvolání a seřadit vás na nový server do výplatní mezery není hned tak zřejmé. Druhá hvězda za skvělé postavy a dobrou hratelnost. Tbh Myslím, že v tuto chvíli je to na mně, že jsem vždy padal na tento odpad.
Tato hra je mnohem lepší než jakákoli jiná podobná. Grafika je skvělá, hlasový projev překvapivě dobrý a dá se v něm udělat mnohem víc, než je pro tyto hry typické. Má však energetický systém. Co je to, 2010? Energetické systémy ničí hry jako je tato. Proč musím čekat hodinu, abych mohl hrát ještě jednu misi? Nebudu kupovat energii, takže mě to jen frustruje a ztrácím zájem o hru.
Tato hra je tak úžasná. Celé je to vytvořená velmi krásná hra. Jen by mě opravdu zajímalo, jak dlouho jim trvalo nakreslit a animovat tuto hru. Se mnou na kolenou se skláním a zdravím vás lidičky moc děkuji 😁 😊.
Tato hra je tak návyková a úžasná, ale přesto dávám 4 hvězdičky kvůli několika chybám tu a tam, ale jsem si jistý, že časem a několika aktualizacemi budou opraveny
Grafika je plynulá (60 snímků za sekundu?), miluji animace a příběh! Bohužel je to p2w, pokud nemůžete trpělivě čekat na dobití energie a pokračovat v kampani.
Call of Antia: Match 3 RPG Role Playing gaw
skvela hra 👍👍👍👍
Hraní hry neodpovídá popisu (ten 3D model tam není). Celkově je ale hra v pořádku.
Začalo to dobře, pěkná grafika a dobrý příběh, ale brzy jsem cítil, jak se můj postup zpomaluje a začal jsem dostávat desky. Myslím, že bych mohl utratit nějaké peníze, abych pokročil vpřed? Ne.
Tak tohle je hodně vylepšené E&P. Spojuje prvky her spoj 3 a AFK.
Arena System je na hovno. Stále můžete prohrát i s velkým výpadkem výkonu, protože systém vám nedá kameny potřebné k vítězství v kole. Představte si 4k power gap a stále prohráváte? To je směšné
Hraji už nějakou dobu a plně si užívám podporu hry. Hra samotná je skvělá, ale nosí mě málo, protože jsem momentálně na špici ve hře, o které se vývojář zmínil o přepracování (Tower of Courage 180). Doufám, že brzy osloví, ale jinak mě baví solidní projekt.
Nelíbí, neodpovídá reklamě!!
Bez placení peněz nemůžete postupovat. Takže uvíznete na stejném místě. Na této hře bych neztrácel čas. Opravdu to za to nestojí
Zastřelme slona přímo mezi oči hned od začátku; jakmile uvidíte propagační materiál ke hře, křičí "gacha game"... No, máte naprostou pravdu. Být volným hráčem je NEUVĚŘITELNĚ těžké. Každá stížnost, kterou ke hře mám, je, jak se neustále cítím směrován k utrácení peněz v určitém smyslu.Nálevka je silná. S tím, co bylo řečeno, vše, co není monetizace, je nejvyšší úrovně. Kresba a animace jsou perfektní a design postav je skvělý!
Neběží na LG-G6. Dev chce zpětnou vazbu „ve hře“, když hra neběží... není si jistý, co očekával. Opravdu vtipné. Přidána hvězdička jen za faktor humoru.
Dobře udělané, grafika je dobrá, příběh je poněkud zajímavý. Na straně dolů pro mě energetické nároky zabíjejí hru, zvláště s tak nízkým limitem... (kolem 40, když rychlý boss v kampani stojí 12...), obecně můžete před vámi udělat asi 4 až 8 akcí. musím nechat energii dobít, Je to blbost... A způsob, jak to Vždy hází tuny slabých drahokamů do fáze shody A jen asi 5 silných hře také nepomáhá... Jako, solidní hra, ale *povzdychnu* způsobem 2 často
Při prozkoumávání jste nás záměrně přiměli prohrát bez ohledu na to, jaké dovednosti mají nepřátelé, a já ani nemohu upgradovat nad maximální úroveň. Co se vaří? Reklamy byly skvělé, proto jsem si hru stáhl, ale zdá se, že aktualizace nefungují. Začátek byl fajn, ale......
Call of Antia: Match 3 RPG RPG znb
Hrdinové nejvyšší úrovně jsou mnohem lepší než ostatní. Chcete-li je získat, musíte zaplatit (např. 100 dolarů), protože není téměř žádná šance je získat zdarma. Navíc, abyste získali předměty poslední evoluce, musíte porazit monstra mnohem silnější, než mohou být vaše jednotky nízké úrovně bez konečné evoluce. Po Vánocích bylo hezky, ale vystřízlivěl jsem.
Call of Antia: Match 3 RPG Giochi di ruolo qawi