Post by outreroundtiso on Mar 4, 2022 19:44:36 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифікувати багато точок ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
для нового гравця це може здатися трохи неспокійним, але у вас є інформативний і легкий для розуміння підручник, який допоможе вам знайти свій шлях. Чудова робота розробників!
Виконав навчальне завдання, а тепер повернув мене до того самого навчального кроку без можливості виконати або пропустити. Немає можливості зв'язатися зі службою підтримки в грі. Не задоволений тим, як вийшла ця гра.
Я не можу зайти в гру, вона не завантажується
Я не можу увійти в гру. Мені довелося видалити програму та повторно встановити. Крім того, у мене є 15 столів, але я можу обслуговувати лише 4 справи, чекаючи на новий рецепт. Щоб заробити монети, потрібно багато часу... Просто видалить програму.
Крута гра, яку просто забагато для нових рецептів, і недостатньо старої їжі, щоб продовжувати гру
Любить подрібнення. Після проходження 4 рівнів я зміг вирощувати помідори на власній фермі, щоб подавати томатний суп.Задоволення від того, щоб отримати все замовлення вчасно і пройти рівень, є на іншому рівні
із карантином на горизонті та тим, що доведеться залишатися вдома, тому є реальна можливість, що Star Chef 2 стане мені в нагоді. Мені дуже легко стає нудно, і цей симулятор приготування дозволить мені розважитися
Деякі мають різні прості версії, ніж інші, хоча ми завантажили гру одночасно, і я надіслав скаргу, але ніхто нічого не зробив
Нічого страшного. Багато чого відбувається, і важко встигати і пам’ятати, над чим усе, над чим ви іноді маєте працювати.
Норм!
Постійно відключається, хоча Wi-Fi дуже хороший
Розчарування постійним повним зберіганням і оновленими матеріалами дається нелегко. Крім того, виклик не є справедливим, коли обидві сторони не мають однакових бонусів 2x, завжди виграє без сумніву.
Я не можу оновити гру. Будь ласка, допоможіть мені з цим. Мій ідентифікатор 17fa59b3. Я видалив гру і повторно завантажив гру, і все та ж проблема
Цікаво, але ціна нерухомості має бути як мінімум постійною. Настільки зросла.
ваза waa w
2 зірки, тому що готувати їжу потрібно довго! Мені подобається фургон. Ви можете купити їжу!
Найкраща гра в історії, але чому клієнти запитують меню в магазині, який ми ще не купили..не платить за проїзд для гравця
Втрачені зірки, тому що предмети занадто дорогі в порівнянні з заробітками, і ви застряєте за столами на кілька днів. Крім цієї чудової гри
Star Chef 2: Restaurant Game Παιχνίδια προσομοίωσης ngre
Мені подобається ця гра, є багато чим зайняти вас. Я б поставив 5 зірок, якби 2 речі (поки що я грав лише один день), але час приготування смішний. 15 хв для гарбузового салату? 🙄 Крім того, я граю в Chef Challenge 😤 Я маю 17 рівень, граю з учасниками вище рівня 35. У мене немає магічної допомоги для виклику та програвання. Нечесно. Інакше поки все добре. Тай Редагувати: Ми повинні заробляти гроші на конкурсі шеф-кухаря. Все так дорого
Гра зависла під час завантаження на тиждень. Він все ще застряг під час завантаження. Не знаю, що сталося з грою. Я всіма силами намагався увійти в гру, але це не вдалося і мене розлютило😡.
Star Chef 2 — це чудовий спосіб скоротити час, коли я маю можливість у неї пограти.
Багатообіцяюча гра, але оскільки я живу в місці, де Інтернет недостатньо сильний та стабільний, я не міг грати в неї та розвиватися достатньо, щоб мати можливість насолоджуватися досвідом від неї. Тому зараз я його видалю. Було б дуже зручно, якби в цю гру можна було б грати в будь-який час і в будь-якому місці.
Люблю цю гру! У ньому є кілька ігор, завдяки яким ви будете зайняті і не нудьгуєте. Це те, чого я чекав.
Так захоплена цією грою, вона має дуже гарну графіку і постійно дає вказівки. Тож навіть якщо ви новачок, ви не будете розгублені.
Чудова концепція гри, але я не буду витрачати на неї гроші, поки вони не вирішать проблему з неможливістю викидати замовлення, які ви не можете виправити, оскільки у вас ще немає цього обладнання. У мене є 10 із 12 столів, пов’язаних із людьми, які хочуть предмети з машин, яких я ще не маю... Я мав би мати можливість викинути ці замовлення... потрібен час, щоб розширити й розширити інші області... сенс...
Забагато smh
Space shooter - Galaxy attack Arkade yyst
Star Chef 2: Restaurant Game הדמיה ndgf
Я дуже люблю подавати страви. Зірковий шеф-кухар дозволяє мені вирощувати овочі, готувати страви, а потім обслуговувати клієнтів. Мені це дуже подобається!!!!
Мені подобається гра, але моя єдина проблема полягає в тому, що граючи в гру Mini Chef, мої предмети застрягають, через що я виходжу з гри, і я програю матч. Гра має гарну графіку. Я б також полагодив продукти, у нас має бути можливість використовувати готівку на їжу.
Раніше я поставив 5 зірок, але знизив її до 3. Але чому можна замовляти столики на станціях, які я навіть не можу дозволити собі на своєму рівні? Це як змусити когось робити покупки в додатку. Ви, хлопці, помилилися тут, і ви чуєте це від ветерана, який має понад 10-річний досвід роботи в ігровій індустрії. Немає! Не просіть мене писати електронну пошту, тому що це не буде служити меті. Зробіть просту привабливу гру, і люди почнуть купувати самостійно.
я дійсно ціную всю важку роботу, яку ви витратили на створення цієї гри. Я відчуваю, що можна дати більше нагород, щоб допомогти гравцю оновитися в кінці кожного рівня.
Грало добре. Але тепер він взагалі не гратиме. Мені сподобалася гра, але вона зупиняється і не перезапускається. Облом!
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације ejv
Fun.addicting,, дорого, не збираєтеся брехати, ви повинні витратити, щоб вирватися вперед
Рівень 19 і стає все складніше... Займає місце, коли ви піднімаєтеся на рівень
Я не можу відкрити гру з ранку дотепер. Ви можете щось зробити з цим? Навіть через Wi-Fi і дані не можна відкрити гру. Дякую
Приємно грати
Я хочу, щоб ця гра сподобалася, але я досяг 8 рівня, і тепер клієнти просто стоять на вулиці, я не можу зрозуміти, що я роблю не так. Сподіваюся, все покращиться, або мені доведеться видалити цю гру та перейти до чогось іншого
Не має української мови
Все надто дорого. Співвідношення не складаються. Коли я говорю це, я вважаю, що ціна на їжу не дозволяє купувати техніку, через що багато людей не хочуть грати в цю гру.
Мені дуже подобається ця гра. Це звичайна гра. Не хвилюйтеся, що клієнт розлютиться. Ви можете підготуватися до приготування страв, вийти з гри та повернутися до неї з усіма своїми рецептами.
Я люблю цю гру. Це набагато краще, ніж старий шеф-кухар. Чудова графіка. Багато функцій. Цікаві оновлення з останньої гри. Садиба знаменитостей, док, академія, майстри, команда, скрині та багато іншого Я рекомендую всім зіграти в цю гру.
Star Chef 2: Restaurant Game شبیهسازی nsha
Коли я вперше завантажив цю гру, я ніколи не давав їй шансу. Дозвольте мені розповісти вам, коли я все з’ясував і з’ясував, що зараз я постійно займаюся цим. Я забув про інші ігри, які маю на своєму телефоні, лол, оскільки ця така приємна і проходить день, коли я застряг у нездоровій жінці і не можу вийти. Крім приготування їжі, ви можете підвищити свій рівень, що також чудово. Крім того, ви можете заробляти речі досить легко, тому, якщо ви не хочете купувати речі, вам не потрібно. Любити кохання я міг би продовжувати.
Поставив би 5 зірок, але там написано, що несумісний з моїм планшетом, це було б добре з більшим екраном, я можу грати в нього лише на своєму телефоні
Це просто ок. Приємна гра
Ця гра так погано. У цій грі дуже багато недоліків. Ви не можете відремонтувати свій ресторан. Стіни працюють неправильно. Підлоги не працюють. Не витрачайте свій час.
Мені це подобається... Я дуже довго грав у зіркового шеф-кухаря і був схвильований, коли побачив 2. Це дійсно акуратно, але час для їжі досить довгий, а смаколики, які ви отримуєте, купуючи їжу на ринку, просто не є достатньо, щоб продовжувати. У них є хороші розпродажі монет, готівки та смаколиків, але не кожен може собі це дозволити. Але з часом... це чудовий час для розслаблюючої гри.
Для цієї гри необхідно покращити, тобто збільшити час приготування
Мій досвід роботи з Star Chef 2 був дуже приємним. Мені подобається вся атмосфера гри, яка просто розслабляє та приносить задоволення. Можливо, трохи неспокійно, оскільки ваш ресторан стає все більшим, але хто не любить виклики?
Я не люблю, коли мене примушують робити уроки. Я просто хочу грати в гру, не змушуючи мене щось робити. Будь ласка, позбавтеся від вимушених підручників. Також прошу знизити ціни на нові печі. У мене є 4 нові плити, і я не можу їх купити, тому що накопичення займає занадто багато часу. Видалення, доки ці проблеми не будуть усунені.
Ця гра чудова, але несправедливо, що я програю матч через нібито відключення. Я безпосередньо біля свого Wi-Fi. Вам потрібно це виправити
дуже хороша гра, розважальна, пробуджує уяву, щоб відкрити власний ресторан, з хорошими ідеями, імпровізуючи, дуже весело з різними кухарями, декоруванням, офіціантами тощо. Мені подобається, дуже рекомендую.