Post by outreroundtiso on Mar 4, 2022 19:50:36 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Narážíte na většinu času online problémy nebo jiné problémy?
Dobrá hra, pokud si se mnou neplete síť, jsem na lvl13, takže tato recenze se změní poté, co ji budu hrát dlouhodobě..., možná bych mohl dát těch perfektních 5 hvězdiček, pokud uvidím, kdy mám herní nevýhody a klady budoucnost🤔🤔..., zatím je to stále uspokojivé👍
Gunship Battle Total Warfare სტრატეგია clm
Hra samotná je opravdu pěkná, rád bych jí dal pět hvězdiček. Je tu jen jeden do očí bijící problém: mikrotransakce. Mám to f2p, takže to musí nějak zpeněžit; Jen bych si přál, aby bedny byly levnější nebo aby kořist měla lepší šance na pád. Nebo možná zlevnit dopravce vyšší úrovně? Jinak je to dobrá hra s dobrou grafikou, zvukem, progresí, rozmanitostí vozidel a milou a živou hráčskou základnou.
Líbí se mi tato hra a grafika je tak dobrá, stáhněte si hru a zahrajte si hru
Nebyl jsem schopen získat zpět svůj starý účet, natož jej propojit s mým Google miluji tuto hru, ale nemám zájem hrát, pokud nemohu získat bk ke svému týmu starého účtu, prosím pomozte
Absolutně nechápu 🙄🙄🙄myslel jsem že budu lítat s letadlem a bombardovat nepřítele a jen tam furt musím něco mačkat a letadlo se tam vůbec neobjevilo 🤔🤔🤔🤔úplně k ničemu 😡
Neustálé padání, nesledovatelné bitevní záznamy brání této hře od pěti hvězdiček. Nechci hrát hru, kdybych musel doufat, že spadne během bitvy o admirál. Pokud se tyto problémy dají opravit pomocí hry, rozhodně to stojí za to.
Všechny reklamy ukazují, že stíhačky dělají opravdu skvělé věci. Ale skutečná hra se odehrává ve futuristickém světě a vy musíte postavit námořnictvo. Pokud máte titul z mezinárodních studií a máte rádi tento typ výzvy, může to být pro vás.
Právě aktualizovali hru. Přihlásil jsem se a hra mi spustila, jako bych byl nový hráč místo své základny 21. úrovně. Nezaujatý.
Byla to dobrá hra. Nyní plné rasismu a šikany. Nemůžete ani opustit svou základnu na serveru 2075, pokud nejste Korejci. Jakákoli jiná národnost bude napadena a aliance rozpuštěna a základna rozbita (někdy nejméně 250krát za sebou), i když je základna přemístěna, úroveň 31-32 vás najde a bude se opakovat celý den každý den, protože odkud pocházíte. Odeslali na podporu několik snímků obrazovky a zpráv se stejnou odpovědí. Přestaňte ve své hře podporovat rasismus a šikanu.
Mě se tyhle tipy jí nelíbí. Navíc je to úplně stejné jako top war. Klidně stahujte není špatná ale mě se nelíbí. Ale reklama se povedla. 😉👌
Gunship Battle Total Warfare Strateške igre eixw
Celkem dobrá hra
Miloval jsem tuto hru, dokonce jsem jí dal 4 hvězdičky, ale posledních pár měsíců v 80 procentech případů zamrzí, ale pouze když je událost, za kterou dostanete ceny
Hra je skvělá, jak jsem již řekl, ale myslím si, že existují některé věci, aby byla 1 milion x lepší, jako například mít více různých typů letadel, možná helikoptér, lodí a více armádního personálu. Další dobrá věc je mít možnost skutečně odpálit rakety, protože v tuto chvíli někteří lidé stále nevědí, co s nimi dělat
Stáhněte si zdarma offline
Totálně chybí vedení podle obrázků velmi nečinná hra opravdu špatná
Jen další stavitel základny, kterého jste už viděli milionkrát.
Skin Editor 3D for Minecraft Verktyg phi
Kdysi to bylo tak dobré, ale teď nemůžu hrát kvůli nové aktualizaci, která říká, že potřebuji aktualizovat, a pokaždé, když stisknu X nebo stisknu aktualizaci, přejdu na toto v Google play, prosím opravte můj účet, je to admiral.exs nebo něco s .exs, pokud můžete
Neztrácejte čas stahováním této hry. Je to nudné. A drahokamy jsou drahé.
Gunship Battle Total Warfare Strateginiai iras
Nejlepší hra, která kdy existovala, návyková zábava a nenutí vás platit za pokračování bez ohledu na nejlepší hru všech dob!.
Mnoho z tohoto typu herních mechanismů jsme viděli dříve a na konci hry ten, kdo dokáže hodit nejvyšší dolar, bude nejlepším hráčem, tyto typy her nejsou pro hráče, kteří milují PVE nebo pro příležitostné hráče, protože se nemůžete vyhnout hráčům, aby na vás zaútočili. pokud jste nechtěli utrácet jen proto, abyste byli v neustálé ochraně.
Potřebuji vidět, jak opálení dopadá na zem. Takže můžete odstranit základnu Amanda do země
Každému, kdo odchází do Ameriky, se této hře úplně vyhněte. Tito lidé se nezajímají o tuto stranu světa. Konektivita je na hovno. A můžete si stěžovat a hlásit, co chcete, ale oni to zhoršují. Předpokládaný plán údržby je podvod, aby se hra pro mezinárodní hráče stala noční můrou. A zobrazí se, až když dosáhnete HQ lvl 28, jakmile se objeví problémy s konektivitou. Nemohu přestat hrát, protože jsem do této hry investoval 1k a nemůžu.
Baví mě herní zážitek nadevše, jen jsem si přál, abyste mohli používat všechny nosiče současně, proto dávám 4 z 5, ale vše ostatní je velmi dobré a přesné. nemusíte investovat tuny peněz, abyste rostli, ale musíte věnovat čas, abyste se dostali na úroveň 17 jako já, pak se připojte k alianci a oni vám pomůžou. Doporučil bych hledat server, který je v USA, pokud chcete hledat rozmanitější lidi. mají také upgrady za 1 $, které pomohly
měním svou recenzi ze 4 hvězdiček na 1, což je nejhorší, takže považuji hru za nejhorší, jakou jsem kdy hrál.
Je to dobrá tato hra a můžete bojovat s nepřítelem a základnou a můžete vytvořit loď, letadlo, letadlovou loď a tanky a hrát nyní ke stažení.
Když se objeví World boss, hra příliš zaostává, lepší vývojář by měl provést vylepšení, která by neměla nastat žádné zpoždění, když se objeví World Boss
Je to docela dobrá hra. Mohlo by to však použít lepší grafiku, jen říkám, ale není to špatné. Výborně
Potřebuje fungovat bez wifi nebo balíčků. Proto používá dara en spotřebovává příliš mnoho místa. Ještě jsem nehrál.
Gunship Battle Total Warfare Stratégie qjff
velmi dobrá hra, miluji tuto hru, ale zaostává, je pomalá a vysoká spotřeba baterie. Telefon je velmi HORKÝ. V telefonu mám hodně volného místa, ram je také v pořádku. Hru jsem přeinstaloval, ale problém zůstává. Thx za opravu.
Hra samotná je opravdu skvělá, ale když se dostanete do boje ručně, pro mě je to úplně nová hra. Líbí se mi, jak můžete posílat letadlové lodě a během bitev posílat letecký útok super cool hra, jen tak dál!
Absolutně nemocný z výplaty za výhru, nejlepší radou je neobtěžovat se hraním této hry, pokud nejste připraveni neustále dostávat rány jen proto, že někdo chce moc, místo toho, aby nechal každého růst a mít respekt na serveru. Nejlepší rada, účtovejte zpět všechny vložené peníze, dokud si to vývojáři nevšimnou! Hra je skvělá a byla by lepší ve jménu fair play a je to v podstatě jen šikana!
Říká aktualizace, ale nejde!!! Taky nejde hrát!!!
Nová aktualizace- Aktualizace měla zacelit mezeru ve f2p s novým systémem vybavení, ale nyní mohou mít velcí utrácející obscénní nadšence podobné těm na konci války 2, což je naprosto směšné. Vůbec neposlouchají komunitu.
Tato hra je opravdu skvělá. Ale stále je potřeba mnoho vylepšení. Jednoduchým příkladem je design lodi. Existují pouze omezené návrhy lodí včetně vlajek a to už jsou roky. Bylo by opravdu skvělé, kdybyste přidali funkci jako RIMPAC, kde můžete zápasit se svou aliancí, abyste získali více znalostí a zkušeností v boji ve hře.Každopádně děkuji za vytvoření této hry. Hledal jsem tento druh hry, protože mě opravdu zajímají válečné lodě!
Hra se mi moc líbí, ale jsou tam věci, které mi vadí. 1, právě jsem provedl nájezd na základnu a poté mi hra řekla, abych se podíval na opakování poté, co jsem ji smazal. 2, je to jedna z těch her, která vás oklame, protože reklamy vypadají opravdu skvěle, ale jakmile začnete hrát, není to tak skvělé nebo dokonce podobné jako reklamy. Zkuste prosím opravit ten 1., musel jsem hru smazat a zkusit se přihlásit znovu, ale právě jsem se přihlásil pomocí svého účtu Google a když jsem se vrátil, řeklo mi, že se mám přihlásit nebo nemůžete.
Tolik hrát, abyste vyhráli. Vaše položky na trhu jsou příliš drahé a vaše krabice se zásobami jsou náhodně rozděleny. Takže musíte utrácet stále více, abyste získali to, co chcete
Zábava Pomozte lidem, kteří se snaží budovat nové základny
Gunship Battle Total Warfare உத்தி fziz
Tato hra je velmi drahá a je pravděpodobné, že nedostanete to, co si koupíte. Je to obrovský podvod. Otočte se a odejděte. BYLI JSTE VAROVÁNÍ!! Aktualizace: Provedli aktualizaci a teď jsem ztratil účet. Žádný způsob, jak se přihlásit do své hry, i když jsem ji propojil s mým e-mailem. Jaký má smysl to propojit s mým e-mailem?
nutstest Součástí této hry je vylepšování výbavy. Pokud selže, vede to ke ztrátě vybavení se zdroji potřebnými k jejich výrobě, je to vtip a ztráta času, úsilí opravdu zklamalo 😞... takže 16,50 £ za bitevní průchod, jakmile dokončíte 3000 drahokamů, abyste se obnovili a znovu prošli, což bude stát zhruba 40,00 GBP. Mluvte o chamtivých vývojářích......
Koupil jsem si mikrotransakce a už teď lituji, že to nejde hrát kvůli falešnému upozornění na aktualizaci. Množství zdrojů potřebných k provedení určitých věcí a vybudování určitých jednotek je falešné. Skutečnost, že při útoku na základny nedochází k žádné interakci, je falešná. Celá tato hra je jen falešná! Jaké plítvání!
Je to velmi pěkná hra, jediným problémem je, že pokud chceme, aby byla naše základna zabezpečena, nemáme letku letecké flotily, která by ji zachránila před nepřátelskými útoky a vysadila vojenská vozidla.
Skvělá dobrá hra, pokud se chystáte na výzvu rozšířit svou základnu a připojit se/začít a aliance doporučit tuto hru
Nedoporučeno. Server je neorganizovaný, program je zabugovaný, nemůže hrát moc, aniž by byl rušen ostatními hráči, zdá se, že herní design podporuje výhradně Pvp. Zbraňový systém je zcela zastaralý, vypadá to jako hraní v "zpětné" době. uvízl v neustálých aktualizacích po dlouhou dobu. Díky unavené struktuře je beznadějné čelit hráčům na vysoké úrovni, ať už chcete nebo ne, (aktualizováno 17.1.2022) stejně, jak jsem uvedl před rokem, žádná změna.
Opravte prosím citlivost připojení k internetu
Snadné hraní a velmi zajímavé